Siirry sisältöön

Normaali elokuva      12-14 €                                         

Perhe-elokuva              9-11 €                                         

Päivänäytös arkisin      10-12 €

Erikoisnäytökset ja yli 2,5 h elokuvat hinnoitellaan erikseen.

 

Sarjalippu, sis. 5 käyntikertaa        50 €

Lahjalippu                                          12 €

Sarja- ja lahjaliput kelpaavat kaikkiin enintään 14 € näytöksiin.

Herkkuliput 5/7 €. 

 

Maksuvälineinä teatterin lippukassalla käyvät käteisen lisäksi yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä Smartum-, Edenred- ja Tyky+-setelit, Edenred-kortit sekä SmartumPay, EdenredPay ja ePassi. Muistathan, että em. työsuhde-edut on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön, niillä ei myöskään voi maksaa leffaeväitä.

Verkkokaupassamme voit maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla sekä Smartum-checkoutilla ja ePassilla. Voit myös maksaa näytöslipun sarjalipulla tai lahjalipulla, klikkaa Käytä koodia ja kirjoita kenttään sarja- tai lahjalipussa näkyvä koodi. Ostaessasi lipun verkkokaupassa saat mobiililipun sähköpostiisi ja voit joko tulostaa sen paperille tai näyttää lippua kännykästäsi. Muista aina käydä kassan kautta näyttämässä lippuasi, vaikka olisit ostanut sen etukäteen. Ruuhkaisimmissa näytöksissä pyrimme siihen, että etukäteen ostetulla lipulla voit tulla suoraan salin ovelle, jossa lippujen luku tapahtuu. Herkut pitää kuitenkin edelleen ostaa kassalta.

Muistathan myös, että kun teet maksusuorituksen mobiilisovelluksella (ePassi, SmartumPay, EdenredPay tai Eazybreak), tämä maksusuoritus ei ole vielä lippu, vaan lipun saat kassaltamme mobiilikuittiasi vastaan. Voit tehdä maksusuorituksen mobiilisovelluksella myös etänä, kunhan lähetät meille sen jälkeen viestiä osoitteeseen info@vihdinkino.fi ja me lähetämme sinulle liput paluupostissa.

Jos olet tehnyt verkkokaupassa lippuvarauksen, tulethan ajoissa lunastamaan lipun lippukassalta. Muistathan myös aina mainita lippua ostaessasi, jos olet tehnyt varauksen, jotta varaukset saadaan poistettua järjestelmästä. Ja vielä, muistathan aina peruuttaa varauksen, mikäli et jostain syystä pääsekään tulemaan paikalle.