Siirry sisältöön

Normaali elokuva      11-13 €                                         

Perhe-elokuva              9-11 €                                         

Päivänäytös arkisin      9-11 €

Erikoisnäytökset ja yli 2,5 h elokuvat hinnoitellaan erikseen.

 

Sarjalippu, sis. 5 käyntikertaa        45 €

Lahjalippu                                          11 €

Sarja- ja lahjaliput kelpaavat kaikkiin enintään 13 € näytöksiin.

Herkkuliput 5/7 €. 

 

Maksuvälineinä teatterin lippukassalla käyvät käteisen lisäksi yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä Smartum-, Edenred- ja Tyky+-setelit, Edenred-kortit sekä SmartumPay, EdenredPay, ePassi ja Eazybreak. Muistathan, että em. työsuhde-edut on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön, niillä ei myöskään voi maksaa leffaeväitä.

Verkkokaupassamme voit maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla sekä Smartum-checkoutilla ja ePassilla. Voit myös maksaa näytöslipun sarjalipulla tai lahjalipulla, klikkaa Käytä koodia ja kirjoita kenttään sarja- tai lahjalipussa näkyvä koodi. Ostaessasi lipun verkkokaupassa saat mobiililipun sähköpostiisi ja voit joko tulostaa sen paperille tai näyttää lippua kännykästäsi. Muista aina käydä kassan kautta näyttämässä lippuasi, vaikka olisit ostanut sen etukäteen. Ruuhkaisimmissa näytöksissä pyrimme siihen, että etukäteen ostetulla lipulla voit tulla suoraan salin ovelle, jossa lippujen luku tapahtuu. Herkut pitää kuitenkin edelleen ostaa kassalta.

Jos olet tehnyt verkkokaupassa lippuvarauksen, tulethan ajoissa lunastamaan lipun lippukassalta. Muistathan myös aina mainita lippua ostaessasi, jos olet tehnyt varauksen, jotta varaukset saadaan poistettua järjestelmästä. Ja muistathan aina peruuttaa varauksen, mikäli et jostain syystä pääsekään tulemaan paikalle.