Siirry sisältöön
Pahantorjuja: Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu!

Seuraavat näytökset

Kauppias

Vihdin Kino kyinfo@vihdinkino.fi040 707 9542Y-tunnus:0291431-6Kauppiaan ehdot

Supersuositut lastenkirjahahmot Tatu ja Patu omassa elokuvassaan! Tämä ratkiriemukas elokuva on sallittu kaikenikäisille. Pääosissa mainiot Antti Holma ja Riku Nieminen. Jokaiselle näytökseen tulijalle pipari!

Elokuvassa Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu! veljekset matkustavat junalla Outolasta jouluiseen Helsinkiin tapaamaan 9-vuotiasta ystäväänsä Veeraa. Kaupungissa heitä odottaa Veeran järjestämä mahtava yllätys! Veera on kuitenkin jouluruuhkien vuoksi myöhässä rautatieasemalta ja veljekset suuntaavat omin neuvoin suureen kaupunkiin.

Seuraa hullunkurisia sattumuksia pursuileva seikkailu, jossa Tatu ja Patu viilettävät pitkin kaupunkia etsiessään tietään Veeran luo. Innokkaat veljekset haluavat kiihkeästi kuulua joukkoon ja toimia kuten paikalliset joulunvalmistelijat, ja onnistuvatkin siinä melkein. Taidemuseosta löytyy “lahjakas” taiteilija, tavaratalossa joulupukki ja -kuusi menevät iloisesti sekaisin ja kaneliahan voi heittää puuron sijasta vaikka kainaloon!

Onneksi veljesten nokkela ystävä Veera ottaa ohjat käsiinsä ja ystävykset löytävät lopulta sekä toistensa että Veeran järjestämän jymy-yllätyksen luo!

Ikäraja: Sallittu kaikenikäisille

Pituus:70 min.

Ohjaus: Rike Jokela

Käsikirjoitus: Aino Havukainen (perustuu Aino Havukaisen ja Sami Toivosen luomiin hahmoihin)

Näyttelijät: Antti Holma, Riku Nieminen, Eedit Patrakka, Sulevi Peltola, Pirjo Lonka, Mari Lehtonen, Ville Myllyrinne, Tommi Korpela

Genre: Koko perheen elokuva

Suomi 2016